Pozor změna - Kolmo 2020 2x

27.09.2020 09:31

POZOR ZMĚNA !!!

 

Vážení a milí šlapající,

 

podle poslední předpovědi to vypadá, že bude v sobotu velká zima a celý den pršet.

My se však nevzdáváme a dál připravujeme vše pro to, abychom v sobotu mohli přivítat v Čachotíně ty nejodvážnější z vás, kteří se rozhodnou vyrazit i s pláštěnkou a získat nějaký ten bodík. Tedy od startu nás neodradí ani sníh, ani déšť, ani koronavirus. Prostě budeme tam, připraveni přivítat byť jediného závodníka J

 

Na druhou stranu chápeme, že vyjet na kole při teplotě těsně nad nulou a za vydatného deště výrazně snižuje zážitek a zároveň může způsobit nepříjemné nachlazení, které se za současné situace, kdy je na kašlajícího nahlíženo jako na vraha, úplně nehodí každému do krámu.

 

Nestandardní doba si tedy žádá nestandardní činy. Jelikož víme, jaká pěkná stanoviště jsme si pro vás připravili, a rádi bychom se vámi o ně podělili, rozhodli jsme se takto:

                                                                                 

Přesně o týden později, v sobotu 3. 10., celou akci zopakujeme.

 

Můžete tedy přijet tuto sobotu 26. 9. a společně s námi doufat, že se obloha na pár hodin roztrhá a nějak rozumně to dopadne. Nebo dorazit 3. 10. a užít si akci bez deště (dle předpovědi by pršet nemělo). Nebo přijet 2x a my vám započítáme lepší z výsledků. J

 

Oba termíny jsou rovnocenné, děti dostanou ceny hned, všichni dostanou párek v rohlíku hned, buchty ráno budou na startu také v oba dva termíny, ALE vyhlášení vítězů proběhne až po druhém termínu. Pokud vyhraje skupina z prvního termínu, cenu a pohár si vyzvedne po dohodě u pořadatelů (napíšeme si).

 

Budeme rádi, když nám sdělíte, jak jste se rozhodli Vy.

 

Díky,

těšíme se na viděnou na startu 26. 9. nebo 3. 10.

 

Za organizační tým

Petr Holý, Vít Vodrážka, Marek Avuk